Oltchim Râmnicu Vâlcea le-a achiziţionat pe Knezovici, Şoit şi Brădeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea le-a transferat pe jucătoarele Sanela Knezovici (32 de ani), Oana Şoit (30 de ani) şi Aurelia Brădeanu (32 de ani).

Portarul croat Sanela Knezovici a jucat în sezonul trecut la Buducnost Podgorica, are 1,84 metri şi 73 de kilograme. A evoluat la campioana din Muntenegru din anul 2008 şi a mai jucat la Dunaffer în Ungaria şi la Podravka Koprivnika în Croaţia.

Oana Şoit vine de la Itxako Estella, formaţie care a fost marea surpriză a Ligii Campionilor, ajungând până în finală, pe care a pierdut-o în faţa norvegiencelor de la Larvik. În campionatul intern, Oana a jucat numai la Universitatea Jolidon Cluj-Napoca.

Aurelia Brădeanu este un produs al handbalului vâlcean. A jucat pentru Oltchim patru sezoane, timp în care nu a câştigat niciun trofeu european. De la Oltchim s-a transferat la Rapid Bucureşti, alături de Cristina Vărzaru, după finala Cupei Cupelor pierdută de echipa vâlceană contra rusoaicelor de la Lada Togliatti. Timp de şapte sezoane a jucat la ETO Gyor, cu formaţia ungară expirându-i contractul la finalul sezonului trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite