Omicron mai aşteaptă: Câţi oameni vor fi, diseară, la FCSB - Rapid şi în ce condiţii pot intra pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Europa „tremură“, noi jucăm fotbal cu tribune pline. Pentru că n-avem nici cazuri multe, nici noua tulpină. Deşi specialiştii spun că vom avea de toate, în viitorul foarte apropiat.

Revenită în acest sezon în Liga I, Rapid a avut norocul de a disputa marele derby cu FCSB, de fiecare dată într-un moment în care situaţia epidemiologică a permis accesul fanilor în tribune.

Prima întâlnire din actuala stagiune a avut loc la 15 august şi s-a încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 1-0, în faţa a 25.000 de spectatori pe „Arena Naţională“. Diseară (ora 20.30, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport), se va juca pe acelaşi stadion, însă FCSB va fi considerată gazda partidei. Şi, profitând de relaxarea restricţiilor, clubul patronat de Gigi Becali a scos la vânzare 22.000 de bilete. Pentru că, potrivit noilor reglementări, pot asista la evenimente sportive suporteri în limita a 50% din capacitatea totală a arenei.

Teste rapide se pot face şi pe stadion

Aşadar, giuleştenii au primit 6.000 de tichete pentru fanii lor, având în vedere că, teoretic, Rapid va juca în deplasare. Restul biletelor au fost puse în vânzare de FCSB online, dar şi la casele de la „Arena Naţională“. Spectatorii pot achiziţiona bilete, inclusiv astăzi, în condiţiile în care casele din strada Maior Coravu vor fi deschise, în intervalul 11.00 – 20.30.

Pe lângă faptul că, în cadrul ultimelor relaxări, Guvernul a mărit gradul de ocupare al locurilor de pe stadioane, de la 30% la 50%, o altă noutate e că pot intra pe arene şi cei nevaccinaţi, care nici n-au avut COVID, în ultimele 180 de zile. Aceştia au nevoie de rezultatul unui test negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de meci, în cazul testelor PCR, sau cu maxim 48 de ore, dacă vorbim despre testele antigen.

Clubul FCSB a anunţat că, pe baza parteneriatului cu o clinică privată, inclusiv astăzi, fanii vor putea efectua teste antigen rapide la intrarea pe stadion, la preţul de 20 de lei.

Avem estimări bune, cred că vor fi peste 20.000 de spectatori. Dacă tot vin oamenii la zero grade, măcar să plece cu temperatura corpului ridicată. Mihai Stoica, manager general FCSB  

Preţul biletelor pentru derby

*Peluză – 20 de lei

*Tribuna 2 – 35 de lei

*VIP 3 – 50 de lei

*VIP 2 – 75 de lei

*VIP 1 – 100 de lei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite