S-a anunţat ora la care joacă Halep în sferturi la Roma. Ce spune Simona despre adversara sa de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) o va întâlni pe Iuliei Putintseva, din Kazahstan (30 WTA), sâmbătă, pe arena centrală, în sferturile de finală ale competiţiei din capitala Italiei.

Meciul va începe de la ora 13.00. Halep şi Putintseva s-au mai întâlnit o singură dată, anul acesta la Australian Open, iar sportiva noastră s-a impus în minimum de seturi, 6-1, 6-4. 

Simona Halep a comentat la Digi Sport cum vede confruntarea cu sportiva din Kazahstan. "E mereu complicat contra ei. Am mai văzut meciuri ale ei şi luptă foarte mult, ceea ce face să fie mai dificil de jucat contra ei. Dar sunt pregătită fizic, o să fie schimburi lungi, pentru că şi ea ţine mingea destul de mult în teren, e o luptătoare. Dar sunt încrezătoare că am şansa mea", a spus Halep. 

Simona nu a pierdut încă niciun set la turneul de la Roma. Românca a avut bye în turul inaugural şi a câştigat în minimum de seturi meciurile din turul secund, 6-3, 6-4 cu Jasmine Paolini (99 WTA), şi din optimi, 7-5, 6-4 cu Dayana Yastremska (29 WTA)

Yulia Putintseva a trecut greu, în optimi, de Elenei Rybakina (locul 18 WTA), 4-6, 7-6 (3), 6-2. Rybakina a condus cu set şi 5-2 în setul doi, dar apoi a pierdut.

Tot de la ora 13.00, pe Grand Stand Arena, perechea Raluca Olaru/Anna-Lena Friedsam va evolua în semifinale contra favoritelor 7, japonezele Ena Shibahara/Shuko Aoyama.

Turneul din Italia este transmis de Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite