Oricine poate avea şansa de a concura pe traseul ciclist al Turului Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turul Ciclist al Franţei este o competiţie de mare anvergură
Turul Ciclist al Franţei este o competiţie de mare anvergură

Etape du Tour este o competiţie anuală de ciclism ce se desfăşoară din anul 1993 în Franţa şi reuneşte la start, pe diverse trasee din Turului Frantei, mii de ciclişti amatori din întreaga lume.

Comunicat de presă

Ediţia din acest an, la care sunt aşteptaţi peste 13.000 de ciclişti, este o replica fidelă a etapei a 18-a din Turul Franţei şi se desfâşoară între localitaţile Pau şi Hautacam din sudul Franţei, un parcurs de 148km cu o diferenţă semnificativă de nivel. Cursa include şi ascensiunea celebrului Col du Tourmalet, vârf din munţii Pirinei cu o altitudine de 2115m, o provocare chiar şi pentru cicliştii profesionişti.În perioada 6 mai – 30 iunie 2014, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanţă, orice cumparator al produselor Isostar în valoare minima de 50 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casă/factură se poate inscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro şi intră în cursa pentru cele 735 de premii constând în produse şi accesorii Isostar sau Marele Premiu – o excursie cu toate cheltuielile incluse si multe alte surprize, la competiţia Etape du Tour 2014, Franta.

Câştigătorul Marelui Premiu va fi pregatit şi acompaniat în această aventură de catre Alexandru Ciocan, ciclist cu multiple titluri naţionale la activ, comentator sportiv al Turului Frantei şi organizator al Road Grand Prix, circuit de şosea dedicat cicliştilor amatori. “Pe 20 iulie vom participa la cea mai tare aventura a verii. Etape du Tour 2014 se desfasoară cu doar doua zile inainte de trecerea pe traseu a caravanei Turului Frantei si include o catarare de 17km pe varful Col du Tourmalet cu un gradient mediu de 7,3%. Ii invit pe toti iubitorii de ciclism sa se inscrie in campanie, pentru a castiga o experienta de neuitat!” - Alex Ciocan. 
Câştigatorul Marelui Premiu va fi desemnat in urma unei curse de calificare ce se va desfasura in cadrul competitiei de ciclism de sosea pentru amatori Road Grand Prix, etapa Ploiesti, 5 iulie 2014. La aceasta cursa vor participa cei 10 castigatori ai locurilor in cursa de calificare desemnati prin tragere la sorti in urma inscrierii in campanie.Primii 500 de participanti inscrisi in campanie vor primi cadou 500 de bidoane galbene Isostar pentru rehidratare Etape du Tour 2014, editie de colectie. Alte 225 de premii constand in genti sport, tricouri si produse Isostar vor fi acordate prin tragere la sorti.
“Aniversam in 2014 cinci ani de prezenta continua pe piata romaneasca printr-o serie de activitati menite sa recompenseze fidelitatea consumatorilor nostri. In paralel cu campania promotionala Etape du Tour 2014, derulam in magazinele partenere promotii speciale precum cadouri la cumparare, reduceri de pret, degustari. In plus, vom fi prezenti cu suport nutritional la cca 100 de evenimente sportive profesioniste sau de amatori din intreaga tara din discipline precum alergare, alergare montana, ciclism de sosea sau offroad, duatlon, triatlon, tenis, squash, inot, handbal, etc. Tot in aceasta perioada extindem portofoliul de produse cu 20% pentru a raspunde mai bine nevoilor sportivilor din Romania, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta” precizeaza Adelina Pasat, Director Comercial Nutrivita Marketing & Distribution – unic importator al produselor Isostar in Romania.
Regulamentul de participare este disponibil tuturor celor interesati pe http://provocarea.isostar.com.ro. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la contact@nutrivita.ro

isostar


Creata in 1977 de medicul elvetian Dr. Wander, Isostar este astazi una dintre cele mai cunoscute si iubite marci de nutritie sportiva din Europa. Produsele Isostar sunt fabricate doar din ingrediente alimentare, respectand toate normele antidoping internationale in vigoare. In Romania marca are o prezenta continua din mai 2009, devenind in scurt timp marca numarul unu de nutritie sportiva din Romania. Astazi Isostar are cel mai variat portofoliu de produse, cu peste 50 de referinte acoperind nevoile sportivilor din diverse discipline, indiferent de nivelul de performanta, atat inainte, in timpul cat si dupa efortul sportiv. Isostar sustine cu mandrie sportul romanesc fiind partener oficial de nutritie al Federatiei Romane de Triatlon, Federatiei Romane de Tenis, Federatiei Romane de Ciclism si al mai multor cluburi si asociatii sportive profesioniste sau de amatori. Isostar este partener oficial de nutritie al unor sportive profesionisti sau amatori cu performante deosebite in domenii precum ciclism – Alexandru Ciocan, Alexandru Stancu; alergare: Andrei Rosu, Andrei Gligor, duatlon – Emanuel Trandafir; triatlon – juniorii Antonela Manac si Gasparik Marton, sperante ale lotului national de triatlon; tenis – Mihaela Marculescu, speranta a noii generatii de tenismene romane, si multi altii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite