Osaka sau Brady: Verdict categoric dat de expertul Eurosport pentru finala de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justine Henin are o favorită clară înaintea finalei de sâmbătă
Justine Henin are o favorită clară înaintea finalei de sâmbătă

Pe lângă miza sportivă, ultimul act de la Melbourne, programat pentru sâmbătă (ora 10.30, Eurosport), pune la bătaie şi un cec uriaş pentru învingătoare.

Finala de sâmbătă a fost prefaţată de belgianca Justine Henin (38 de ani), cu şapte titluri de Grand Slam în palmares, inclusiv unul cucerit la Australian Open 2004. 

În analiza ei pentru Eurosport, Henin a spus că Osaka nu doar că va lua titlul la Melbourne, dar va şi domina tenisul feminin, în următorii ani.

„Pentru mine, tenisul feminin are o nouă şefă. Naomi Osaka are această capacitate, a luat o altă dimensiune. Cred că e charismatică, n-are prea multe slăbiciuni, chiar dacă are suişurile şi coborâşurile ei. Îşi poate îmbunătăţi procentul primului serviciu. Uneori, face multe greşeli, dar am fost impresionată că, atunci când trebuie să joace bine, când trebuie să servească bine, joacă la fel ca o campioană. Sunt foarte încrezătoare că va câştiga mai multe Grand Slamuri. În mod clar, Osaka va fi favorită în finală, n-ar fi sincer să spui altceva. Naomi Osaka e pregătită din punct de vedere fizic, iar psihic a arătat că e foarte puternică“, a declarat expertul Eurosport.

2.113.375 de dolari americani vor primi campionii de la Australian Open, la feminin şi la masculin. Finaliştii vor încasa 1.152.750$.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite