Osaka nu îşi revine, s-a retras şi de la Wimbledon! Anunţul sportivei japoneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Jucătoarea aflată pe locul 2 în topul mondial, Naomi Osaka, a ales să nu joace nici la al treilea turneu de Grand Sla al anului, cel de la Londra.

Anunţul sportive vine după polemica iscată de decizia de a se retrage de la Roland Garros, după un singur meci jucat la Paris, deoarece a fost amendată şi ameninţată de organizatori cu excluderea pentru că a ales să nu participe la conferinţele de presă.

"Naomi nu va juca Wimbledon anul acesta. Ea îşi acordă timp cu prietenii şi familia. Va fi pregătită pentru Jocurile Olimpice şi este încântată să joace în faţa fanilor ei de acasă", se arată într-un comunicat el echipei ei, citat de news.ro. 

În primele zile ale turneului de la Roland Garros, japoneza de 23 de ani a şocat lumea tenisului, anunţând că se retrage din competiţie, chiar înaintea meciului din turul al doilea, cu Ana Bogdan. Sportiva a fost afectată de polemica iscată atunci când a anunţat că nu vrea să participe la conferinţele de presă organizate după fiecare partidă. De altfel, ea a şi fost a fost amendată cu 15.000 de dolari şi ameninţată cu excluderea de la turneu, pentru că, într-adevăr, a lipsit de la o primă întâlnire cu jurnaliştii. Sportiva japoneză s-a retras apoi şi de la turneul de la Berlin, programat în acestă săptămână.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite