Pal Dardai, selecţionerul Ungariei: Dacă înscriam noi primul gol, altul era rezultatul final. Echipa României a obosit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selecţionerul Ungariei, Pal Dardai. FOTO: prosport.ro
Selecţionerul Ungariei, Pal Dardai. FOTO: prosport.ro

Antrenorul naţionalei de fotbal a Ungariei, Pal Dardai, declarat la conferinţa de presă susţinută după partida cu România că dacă echipa sa deschidea scorul, România nu ar mai fi avut puterea să revină.

„Nu am început aşa cum am vrut meciul, mă refer la primele 10 minute. Apoi ne-am revenit până să primim gol. Mi se pare că dacă noi înscriam primul gol, câştigam. A mers bine jocul nostru la recuperare. Nu prea mi-a plăcut atacul”, a afirmat Pal Dardai la conferinţa de presă.

„Nu m-a surprins echipa de start a României. Apărarea totuşi s-a retras mai mult decât mă aşteptam. Echipa României a obosit. Ei au alergat foarte mult în primele 20-30 de minute şi era imposibil să ţină 90 de minute acelaşi ritm”, a adăugat selecţionerul maghiar.

În plus, Dardai a susţinut că naţionala antrenată de el a făcut un joc bun şi părut mulţumit de egalul obţinut la Bucureşti. „E bine că ne-am mobilizat şi după gol şi am reuşit să facem un joc foarte bun, lucru care s-a văzut şi pe tabelă”, a precizat selecţionerul Ungariei.

Pal Dardai a debutat pe banca tehnică a naţionalei Ungariei la meciul cu România.

România şi Ungaria au încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în runda a doua din preliminariile pentru Euro 2016. După o primă repriză bună, cu un Sânmărtean magistral, în care au marcat în minutul 45, prin Rusescu, tricolorii au făcut pasul înapoi şi au fost penalizaţi de stângul lui Dzsudzsak, dintr-o fază fixă, în minutul 82.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite