Pandurii - Voluntari 1-1 şi Astra - CFR 1-2: Ziua Naţională cu goluri de generic. Balaur şi Alibec, execuţii fabuloase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec
Denis Alibec

De 1 decembrie, etapa cu numărul 18 a programat două partide aparent neatractive, dar care au furnizat două reuşite rarisime pentru Liga I.

Ionuţ Balaur a fost eroul meciului Pandurii - Voluntari în care gazdele au deschis scorul prin Sânmărtean (7), dar s-au văzut egalate după o „foarfecă“ fantastică a fundaşului de 27 de ani. 

Rezultatul n-a ajutat nici una dintre echipe, ambele rămânând în zona de play-out. Gorjenii sunt pe 8 cu 24 de puncte, în timp ce FC Voluntari e pe 9 cu 22 de puncte.

Ultima partidă a etapei a arătat criza prin care trece campioana, după victoria din Liga Europa cu Austria Viena. De atunci, Astra a disputat două meciuri în campionat, ambele pierdute: 0-2 cu Poli Timişoara şi acum 1-2 cu CFR Cluj.

Astfel, giurgiuvenii sunt pe 10 din 14 cu 20 de puncte, la nouă puncte de poziţia a 6-a, ultima care duce în play-off. Din cauza acestei situaţii, nici măcar golul fabulos înscris de Denis Alibec n-a însemnat vreo consolare pentru Astra. 

De partea cealaltă, CFR Cluj rămâne cel mai de succes club aflat în insolvenţă din România. După ce au câştigat Cupa României în sezonul trecut, acum ardelenii sunt pe 5 cu 29 de puncte. Clasamentul e însă unul mincinos, fiindcă, în realitate, CFR Cluj a strâns cele mai multe puncte după primele 18 etape, 35. Cum trupa lui Vasile Miriuţă a pornit cu o penalizare de 6 puncte, întrucât e în insolvenţă, CFR e acum doar pe 5, deşi, fără depunctare, ar fi fost lider, cu un punct peste Steaua.

VEZI GOLURILE MECIULUI PANDURII - FC VOLUNTARI

VEZI GOLURILE MECIULUI ASTRA - CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite