Parisul „fierbe“: Au apărut imaginile cu gestul lui Messi, la schimbare. Ce spun cifrele sale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expresia lui Messi, în momentul schimbării, spune totul
Expresia lui Messi, în momentul schimbării, spune totul

Starul argentinian de 34 de ani a fost transferat cu surle şi trâmbiţe la Paris Saint-Germain, însă până acum a arătat ca un fotbalist obişnuit, care n-a contribuit cu nimic la rezultatele echipei.

Lionel Messi a fost un „zeu“ la Barcelona, iar la Paris Saint-Germain e, deocamdată, un simplu muritor. Ultima dovadă? Duminică seară, argentinianul a fost scos de pe teren, în minutul 76, al meciului câştigat cu Lyon (2-1). 

Pentru un jucător normal, această decizie a antrenorului n-ar fi fost o dramă. Pentru Messi însă a echivalat cu o umilinţă fotbalistică! De altfel, în momentul în care a ajuns în dreptul lui Mauricio Pochettino, argentinian şi el, Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul lui PSG!

Momentul tensionat a făcut înconjurul lumii, iar imaginile de mai jos, cu momentul ieşirii lui Messi de pe teren, fac înconjurul lumii:

Un cartonaş galben şi atât

Are însă Messi dreptul de a fi supărat că a fost scos de pe teren? Nu prea! De când a debutat la PSG, la data de 29 august, într-un meci cu Reims (2-0), argentinianul a avut următoarele cifre:

*Reims - PSG (0-2) - A jucat 24 de minute

*Club Brugge - PSG (1-1) - A fost integralist

*PSG - Lyon (2-1) - A jucat 76 de minute

Messi nu prea s-a remarcat în aceste partide şi bilanţul său include un cartonaş galben, luat în meciul cu Club Brugge, în minutul 72.

Messi a continuat să aibă figura unui om şocat şi după ce s-a aşezat pe bancă

Messi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite