Parma, „blestemată“: Cu Mihăilă şi Denis Man pe teren, italienii au mai bifat un meci de groază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Mihăilă a ajuns în octombrie la Parma, care a plătit 8 milioane de euro pentru transferul său de la Craiova
Valentin Mihăilă a ajuns în octombrie la Parma, care a plătit 8 milioane de euro pentru transferul său de la Craiova

Formaţia care a cheltuit 21 de milioane de euro, ca să ia doi jucători din România, n-a mai bătut pe nimeni, în nicio competiţie, de 89 de zile!

Parma e cu un picior în Serie B, la cum arată situaţia ei din clasament şi, mai important decât atât, la ce rezultate are, începând cu 30 noiembrie. Pentru că de atunci datează ultimul succes obţinut de Mihăilă şi compania!

În acest moment, Parma are o serie de 16 meciuri, dintre care 15 în campionat, fără victorie! Bilanţul? Unul de groază: 6 egaluri, 10 înfrângeri. Golaveraj: 7-32! 

Sâmbătă, în deplasarea cu Spezia, trupa pregătită de Roberto D'Aversa părea că va pune capăt acestei serii dezastruoase. Cu Valentin Mihăilă titular şi cu Denis Man pe bancă, Parma a condus cu 2-0 la pauză (Karamoh 17, Hernani 25). În partea secundă însă, toată munca oaspeţilor din prima repriză s-a năruit. Spezia a egalat, după „dubla“ semnată de Gyasi (52, 72), iar meciul s-a terminat 2-2.

Mihăilă a evoluat 79 de minute pentru Parma şi a avut câteva acţiuni ofensive remarcabile. Apoi, a fost schimbat cu Denis Man, care n-a putut face mare lucru pentru formaţia sa.

După 24 de etape, Parma rămâne pe penultimul loc în Serie A, cu 15 puncte. Echipa e la şase puncte de poziţia a 17-a, prima care asigură rămânerea în Serie A.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite