Patricia Ţig, eşec dureros la Roland Garros. Românca a fost eliminată după un meci de aproape trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tig

Jucătoarea Patricia Ţig (59 WTA) a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei al turneului de la Paris, de favorita publicului, Fiona Ferro (49 WTA).

Sportiva din Franţa s-a impus cu scorul de 7-6 (7), 4-6, 6-0, în două ore şi 50 de minute.

Primul set a fost foarte echilibrat, niciuna dintre jucătoare nereuşind să se distanţeze. Ţig a câştigat de două ori pe serviciul adversarei, la 2-2 şi 4-4, însă nu a reuşit să-şi consolideze niciunul dintre break-uri. Patricia a fost de mai multe ori la doar două puncte de câştigarea setului, însă l-a pierdut la tie-break. 

Cele două jucătoare au fost de nedespărţit şi în debutul setului secund. La scorul de 3-3, însă, Ţig a luat două game-uri la zero, dar a pierdut imediat pe propriul serviciu. Românca a făcut repede un nou break şi a egalat situaţia pe tabelă. 

Ţig a dat semne de oboseala în decisiv,, a câştigat în total doar 10 puncte şi a cedat setut la 0, în doar 30 de minute.

Pentru parcursul din acest an de la Roland Garros, Ţig va primi 126.000 de euro şi 170 de puncte WTA. 

Fiona Ferroo va întâlni în optimi pe americanca Sofia Kenin (6 WTA şi favorita 4), care a trecut în turul trei de Irina Bara (142 WTA), scor 6-2, 6-0, într-o oră şi 14 minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite