Patru medalii de aur pentru naţionala jurnaliştilor la Olimpiada Media

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 3 şi 12 octombrie a avut loc la Sousse, în Tunisia, Olimpiada Internaţională Media, competiţie organizată anual de forul de la Bruxelles.

România a participat anul acesta cu o delegaăţie formată din 11 jurnalişti sportivi şi a reuşit să obşină trei medalii de aur la sporturi individuale ((nataţie – Cătălin Cârnu, cros şi tenis de masă– Gabriel-Liviu Balica), precum şi una la sporturile de echipă (fotbal). “A fost o ocazie unica pentru reîntâlnirea cu mulţi colegi de breaslă din întreaga lume, un bun prilej să schimbăm impresii despre experienţele trăite de fiecare dintre noi în presa naţională şi de a împărtăşi idei şi tendinte, totul pentru o cunoaştere a particularităţilor din fiecare parte a lumii. Totodată, ne măsuram forţele în competiţii sportive, într-o sărbătoare a prieteniei, pentru că toţi avem de câştigat, indiferent de configuraţia podiumului în cele 12 discipline de concurs", a declarat preşedintele OIM, Damien Dejarden. Din delegaţia României, sprijinită de Aqua Carpatica, Laser Tehnology şi Stanleybet au făcut parte printre alţii Cătălin Cârnu (Radio România Actualităţi), Gabriel-Liviu Balica (Radio Oltenia Craiova), Romeo Chiriac şi Nicolas Caliga (ambii APS/ Clubul Sportiv al Jurnaliştilor), Mihai Toma (Libertatea) Andrei Marinaş (Digi24) şi Cristi Vlad (Digisport).

La a XVII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale Media au participat peste 300 de jurnalişti din Canada, Martinica, Zimbabwe, Liban, Italia, Belgia, Franţa, Croaţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Tunisia, Egipt şi Maroc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite