Penescu saboteaza Steaua in cazul plecarii lui Tanase. Vezi ce vrea acesta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanase
Tanase

Cristi Tanase traverseaza o perioada foarte buna si se pune din nou in discutie un transfer al sau in strainatate. Bineinteles, toti cei care mai au drepturi asupra jucatorului vor cat mai multi, iar asta poate face greoaie vanzarea mijlocasului.

Printre acestia se afla si Cornel Penescu, fostul patron al lui FC Arges, care inca mai detine 50% din Tanase. Acesta spune ca nu va ceda la cele 50% ale sale pe mai putin de 1,8 milioane de euro. Gigi Becali a vrut sa-i dea doar 300.000 de euro. "Cât vrea să ne dea? Maximum 300.000 de euro? Nici vorbă!", şi-a început discursul Penescu jr, după care a continuat: "Dacă domnul Becali mă căuta atunci când îi era greu lui tata, poate îi cedam 50 la sută pentru vreo 500.000 de euro. Vă spun sincer că stăm de vorbă cu dânsul doar de la 1,8 milioane de euro în sus. Noi considerăm că jucătorul este la o valoare mai mare decât atunci când a plecat de la noi şi vrem aceeaşi sumă, poate mai mult", a declarat Andrei Penescu, fiul lui Cornel Penescu.

"Eu dau maximum 300.000 de euro pentru jumătate din Tănase. Dacă nu vor, eu nu mă gândesc să îl vând în altă parte", a mărturisit Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite