Perez aruncă Real Madrid în aer: „Raul şi Casillas, cei mai mari escroci, Ronaldo, imbecil şi leneş, Del Bosque, un prost“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perez

În această săptămână, ziarul spaniol El Confidencial a lansat o serie de dezvăluiri referitoare la actualul preşedinte al clubului Real, Florentino Perez, personaj care a condus gruparea din Madrid 18 ani.

După o primă perioadă la şefia Realului, între 2000 şi 2006, Perez, 75 de ani, a fost, începând din 2009, fără întrerupere, omul numărul unul în organigrama clubului. Mai mult, anul acesta afaceristul a fost unicul candidat al scrutinului şi a obţinut un nou mandat, al şaselea.

În această săptămână, imaginea lui Florentino Perez a suferit nişte daune greu de cuantificat. Acesta s-a aflat în mijlocul unor dezvăluiri zilnice ale ziarul spaniol El Confidencial, care a dat publicităţii mai multe înregistrări audio realizate în intervalul 2006 - 2012. În cadrul unor discuţii private, preşedintele de la Real Madrid jigneşte mai mulţi fotbalişti şi antrenori exponenţiali ai clubului, printre care Raul, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, José Mourinho şi Vicente del Bosque. 

Despre Casillas şi Raul 

"Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult. Dar e unul dintre marii escroci. El şi Raul, cei mai mari escroci ai Madridului. Raul, primul, Casillas, al doilea. Raul a distrus Madridul. Din cauza lui am demisionat de la preşedinţie în 2006"

Despre Despre Fabio Coentrao: 

"Un jucător fără creier. Mourinho e un imbecil că îl lasă să joace. Bine, Coentrao e şi un pic retardat, conduce fără carnet"

Despre Cristiano Ronaldo, Mourinho şi impresarul acestora, Jorge Mendes 

"El e nebun. Tipul ăsta e un imbecil, un om bolnav. Crezi că acest tip este normal, dar nu este, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Mendes nu reuşeşte nimic cu el. La fel cum nu gestionează nimic cu Mourinho. Chiar şi pentru interviuri. Nimic. Nu este un caz nenorocit să-l rezolve. Sunt tipi cu ego-uri teribile, ambii copii răsfăţaţi, antrenorul şi el, şi nu văd realitatea, pentru că amândoi ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar face altfel. Sunt două anomalii, pentru că vorbim despre o mulţime de bani în domeniul drepturilor de imagine. De asemenea, datorită acestei imagini pe care o au, mulţi oameni nu îi plac ... Este exact opusul unei bune publicităţi"

Despre Vicente del Bosque

"Este un prost. Toate relele vin de pe vremea când a fost antrenor. Lui Vicente del Bosque nu i se oferă un loc de muncă pentru că toată lumea ştie că nu e antrenor. Nu pot spune asta pentru că nu vreau să-l jignesc, dar oamenii ştiu. Oamenii din lumea fotbalului ştiu acest lucru. (...) Del Bosque este cea mai mare minciună pe care am văzut-o în viaţa mea. El nu a antrenat în viaţa lui. Nu ştie nimic! Nici tactică, nici fizic. El este un ciudat”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite