Petre Marin şi Sorin Ghionea joacă responsabil: „Jocurile de noroc sunt doar pentru distracţie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Marin (dreapta)
Petre Marin (dreapta)

Foştii stelişti Petre Marin şi Sorin Ghionea se alătură demersurilor Asociaţiei Joc Responsabil de a promova mesaje de responsabilitate privind jocurile de noroc şi de a îndemna jucătorii la distracţie.

După meciurile pe care le-au disputat la cel mai înalt nivel, în UEFA Champions League sau Europa League, foştii stelişti din generaţia 2006 fac spectacol la Victory Cup Casa Pariurilor.  Petre Marin este manager şi antrenor la echipa Old New Stars şi îi are alături de el şi pe foştii colegi, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv şi Bănel Nicoliţă.

Recent, competiţia de minifotbal dedicată amatorilor, Victory Cup Casa Pariurilor şi-a desemnat câştigătorii ediţiei cu numărul 10. Echipa foştilor stelişti a fost premiată de Asociaţia Joc Responsabil, reprezentată de doctorul Cristian Andrei, cu trofeul de „Echipa Responsabilă” pentru întreaga participare în cadrul turneului şi pentru îndemnul la distracţie şi responsabilitate adresat jucătorilor, atât celor înscrişi în competiţie, cât şi microbiştilor şi celor pasionaţi de jocuri de noroc.

„Ne bucurăm că prin vocea noastră îi putem îndemna pe toţi microbiştii sau pe pasionaţii de jocuri de noroc să joace responsabil, pentru distracţie, la fel cum o facem şi noi aici la Victory Cup, să ne simţim bine şi să ne distrăm. Motto-ul meu în viaţă e să faci ceea ce îţi place, dar să fii foarte cumpătat în alegerile pe care le faci. Jocurile de noroc sunt doar pentru distracţie”, a spus fostul jucător din Ghencea, Petre Marin.  

„Asociaţia Joc Responsabil este încântată să cunoască echipa din care fac parte Petre Marin şi Sorin Ghionea, o echipă care pune accent pe distracţie, pe responsabilitate şi pe conştiinciozitate, aşa cum şi noi, la Asociaţie, sfătuim toţi jucătorii să privească jocurile de noroc ca pe o distracţie. Câştigul este participare în sine, nu este despre sume mari de bani. E despre a fi împreună, aşa cum sunt fotbaliştii în această competiţie, e despre inspiraţia momentului, despre talent, despre locul în societate, nu despre sume record de bani. Suntem bucuroşi că avem foşti fotbalişti care iubesc acest sport oricând, oriunde, la orice vârstă, în orice situaţie s-ar afla. Pentru cei care au probleme cu responsabilitatea şi cu distracţia, noi, la Joc Responsabil, avem o echipă de psihologi care stau online, 24/24, pregătiţi să stea de vorbă cu ei”, a declarat Dr. Cristian Andrei, psiholog şi expert în problematica jocurilor de noroc, ambasador al Asociaţiei Joc Responsabil. 

Victory Cup Casa Pariurilor este o competiţie de minifotbal pentru amatori, ce a strâns la start 96 de formaţii şi aproape 1500 de jucători legitimaţi.

Asociaţia Joc Responsabil dezvoltă şi implementează programe specifice referitoare la efectele practicării în exces a jocurilor de noroc şi raportarea socială la acestea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite