Petrodolarii îl fac pe Donnarumma cel mai bine plătit portar din lume: PSG i-a dat un salariu fabulos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donnarumma

În fotbalul modern, orice transfer poate fi realizat, dacă pui suma corectă pe masă. Inclusiv aducerea unui jucător, care a fost crescut de AC Milan şi care era un idol pentru suporterii acestei echipe.

Cum următorul meci al Italiei, cel din optimi, e programat pentru 26 iunie, selecţionerul Roberto Mancini i-a permis portarului Gianluigi Donnarumma să părăsească temporar cantonamentul naţionalei. 

Acesta a făcut testele medicale, la Roma, după care a semnat contractul pe cinci ani cu PSG, unde va evolua în noua stagiune. Donnarumma a fost crescut de AC Milan şi promovat la prima echipă, în 2015. Per total, a adunat 251 de meciuri şi 22.483 de minute în tricoul acestei formaţii.

Cum contractul lui Donnarumma cu Milan expiră la 30 iunie, PSG l-a putut aduce ca fotbalist liber de contract. Şi i-a oferit un salariu de zece milioane de euro pe sezon. 

Afacerea a fost intermediată de celebrul impresar Mino Raiola - e şi agentul lui Ibrahimovici - care a încasat un comision de 20 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite