Petrolul i-a spulberat pe ruşii de la Volga Novgorod. Mutu, gol din lovitură liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul a debutat cu dreptul în amicale
Petrolul a debutat cu dreptul în amicale

Petrolul a reuşit să facă scor cu Volga Novgorod, din campionatul Rusiei, echipă pe care a spulberat-o cu un categoric 5-0.

La exact o săptămână de la reunirea lotului, Petrolul a bifat primul succes din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia, învingând fără probleme gruparea Volga Novgorod, din liga a doua rusă. Antrenorul Răzvan Lucescu a folosit câte o formulă de echipă pentru fiecare repriză, oferind şansa debutului în tricoul lupilor a 6 dintre cei 7 fotbalişti veniţi în această vară la Ploieşti.
Petrolul a arătat bine, mai ales în prima repriză când, după doar câteva minute de tatonare, a pus stăpânire pe joc, iar până la pauză a marcat de 5 ori. Morar a dechis scorul cu un şut puternic, în minutul 8, după care Nepomuceno l-a imitat, la capătul unei acţiuni la care a contribuit cu o pasă excelentă şi Marinescu. Tamuz a ieşit la rampă cu o dublă în doar patru minute (35 şi 39), după care ”Briliantul” Mutu a strălucit şi şi-a încununat evoluţia cu un gol de generic, din lovitură liberă.
În partea secundă, ruşii au încercat în zadar să-şi salveze onoarea, dar n-au putut sparge defensiva condusă de Geraldo, în timp ce găzarii n-au mai forţat decât foarte rar, dar şi atunci au fost periculosi, ratând două oportunităţi prin Priso şi Nkoyi. La final a rezultat un antrenament reuşit, în care noii veniţi au evoluat fiecare câte 45 de minute, şi au făcut-o bine, cu un plus pentru Nepomuceno şi Peteleu.

Ploieştenii se întorc de mâine la programul cu două antrenamente pe zi, iar joi vor juca al doilea amical, în faţa campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb. 

Petrolul, în prima repriză:Pecanha – Peteleu, Hoban, Gerson, Fanchone – Mustivar, Marinescu – Nepomuceno, Mutu (cpt), Morar – Tamuz

Petrolul în repriza secundă: Bolboaşă - Alcenat, Geraldo (cpt), Satli, Beţa - Romario, De Lucas - Priso, Albin, Teixeira - NKoyi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite