Petrolul îşi recuperează golgheterul, iar din iarnă poate avea un super-atac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bokila şi Hamza ar putea fi din nou colegi la Petrolul
Bokila şi Hamza ar putea fi din nou colegi la Petrolul

Petrolul îl aşteaptă din retur la echipă pe Adrian Mutu, fotbalist care ar putea să rezolve problemele ofensive ale "lupilor galbeni".

Până atunci însă, vestea bună pentru fanii petrolişti este că golgheterul echipei, tunisianul Hamza Younes este complet refăcut şi poate reveni în echipă la partida de luni, contra celor de la Viitorul Constanţa. Hamza s-a accidentat la genunchi în luna august, la returul meciului cu Swansea şi a lipsit în ultimele 8 etape. În cele şase în care a jucat, Younes înscrisese 4 goluri, plus alte 3 în meciurile din preliminariile Ligii Europa.

“S-a antrenat toată săptămâna alături de echipă. Azi am făcut un joc şcoală, tocmai pentru a-i da posibilitatea să aibă 60 de minute în picioare, să poate să intre în dinamica echipei. Se prezintă bine, rămâne să vedem cum se va simţi zilele următoare şi, dacă totul va fi în regulă, există posibilitatea să intre în meciul de luni”, a spus antrenorul Cosmin Contra, care ar putea miza şi pe celălalt fotbalist care a lipsit mult timp, fundaşul Enza Yamissi.

 Dacă în prima parte a sezonului, Petrolul a avut mari probleme în atac, din retur "lupii" ar putea avea o super-ofensivă. În afara lui Mutu, care şi-a dat acordul de a veni la Petrolul, ploieştenii l-ar putea repatria şi pe Jeremy Bokila. Golgheterul echipei din sezonul trecut nu joacă deloc la Terek Groznâi, iar conducerea clubului încearcă să-i convingă pe ruşi să-l împrumute până la vară la Ploieşti.

“Până să vină Mutu sau altcineva, mai avem câteva meciuri. Luni vom întâlni Viitorul, o echipă tânără, cu jucători dornici de afirmare, pe care Gică Hagi a reuşit să o creeze în foarte scurt timp. El merită toate felicitările, pentru că este unul dintre oamenii care au făcut un lucru bun în fotbalul românesc”

Cosmin Contra, antrenor Petrolul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite