Petrolul - Rapid 1-0. Spectacol total la Ploieşti în faţa unui stadion arhiplin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti
Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti a reuşit să bifeze prima victorie pe teren propriu în primul sezon de la revenirea în Superligă. În faţa unui stadion arhiplin, ploieştenii au făcut un meci bun împotriva Rapidului, care nu a reuşit să îşi facă foarte multe ocazii de a marca, în special în repriza secundă.

Rapid bifează al doilea eşec în noul sezon din Superligă şi pune capăt unei serii de 3 victorii consecutive. "Lupii galbeni" au profitat de o gafă a portarului oaspeţilor şi au deschis scorul în minutul 23, atunci când Gicu Grozav a şutat balonul cu interiorul şi Moldovan l-a scăpat din mâini. Până la finalul partidei, gazdele au reuşit să menţină scorul neschimbat şi au obţinut prima victorie în noul sezon pe teren propriu.

A fost show total pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. Partida a început cu o coregrafie superbă a suporterilor. După doar câteva minute de joc meciul a fost oprit timp de 3 minute din cauza torţelor aruncate pe teren. Pompierii au fost nevoiţi să intervină câteva minute mai târziu atunci când un incendiu a izbucnit în dreptul unei peluze. Partida s-a reluat după ce incendiul a fost stins, iar jucătorii au aşteptat aproape de vestiare ca lucrurile să revină la normal. 

Petrolul a obţinut a doua victorie la rând în Superligă şi a ajuns la 7 puncte după primele 5 etape. Rapid a ratat şansa de a trece pe prima poziţie, cel puţin până la meciul CFR-ului. Giuleştenii au 9 puncte după primele 5 etape şi bifează al doilea eşec în noul sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite