Petrolul vrea femei şi copii în tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe lângă meciul cu Steaua, Opriţa (dreapta) şi colegii săi au pierdut şi sprijinul fanilor pentru o lungă perioadă
Pe lângă meciul cu Steaua, Opriţa (dreapta) şi colegii săi au pierdut şi sprijinul fanilor pentru o lungă perioadă

După incidentele de la partida cu Steaua, ploieştenii vor să aibă o galerie inedită la cele şase meciuri de pe teren propriu pe care teoretic ar trebui să le joace cu porţile închise până în aprilie 2012.

Chiar dacă a fost recidivistă în ceea ce priveşte problemele cu huliganii, Petrolul a scăpat de pedeapsa maximă prevăzută de regulament: zece meciuri disputate cu porţile închise pe teren propriu.

Comisia de Disciplină le-a dat prahovenilor o suspendare de şase jocuri, însă aceştia sunt tot nemulţumiţi! Tocmai de aceea, oficialii clubului au şi anunţat că vor ataca decizia la Comisia de Recurs. Pe lângă acest demers, „lupii" au venit şi cu o propunere pentru Liga Profesionistă de Fotbal. „Petrolul va face recurs şi, totodată, va solicita LPF să permită accesul copiilor şi femeilor, pe Stadionul «Ilie Oană», la meciurile supuse interdicţiei dictate de Comisia de Disciplină", se arată într‑un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Fener a avut 40.000 de femei şi copii în tribune

Ideea ploieştenilor nu este originală. Ea a fost preluată de la turci. Mai precis, de la clubul Fenerbahçe. Chiar în acest sezon, „canarii" au avut terenul suspendat şi ar fi trebuit să dispute meciul cu Manisaspor fără spectatori. Totuşi, oficialii lui Fener au obţinut o derogare din partea Ligii care le-a permis să găzduiască întâlnirea cu femei şi copii până la 12 ani în tribune. Rezultatul? Fener a avut o galerie inedită, formată din 40.000 de oameni! N-a fost însă de ajuns ca să şi câştige meciul, care s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1. 

Răchită vorbeşte despre retrogradare

În cazul în care decizia Comisiei de Disciplină va rămâne în vigoare, Petrolul îşi va avea suporterii alături abia în meciul cu CFR Cluj din etapa a 26-a, programată la data de 4 aprilie 2012. Această situaţie îi dă dureri de cap antrenorului Vivi Răchită. „Ne-am înscris cu paşi mari spre retrogradare din cauza unui descreierat. Nu ne convine decizia suspendării stadionului nostru. Vom da în judecată firma de pază. Ei trebuie să ne despăgubească, fiindcă nu vom mai primi bani din vânzarea biletelor", a afirmat tehnicianul.

60.000 de lei sau aproximativ 14.000 de euro este amenda pe care o va plăti Petrolul pentru incidentele din meciul  cu Steaua.

Galamaz îl dă în judecată pe huligan

Deşi tatăl lui Dragoş Enache, derbedeul care l-a lovit pe George Galamaz (foto), a anunţat că vrea să meargă la fundaşul stelist pentru a-i cere scuze după gestul fiului său, apărătorul nu pare sensibilizat. Fotbalistul a fost, ieri, la Institutul de Medicină Legală, acolo unde şi-a scos certificatul medico-legal. „Gala" intenţionează să-l dea în judecată pe Dragoş Enache. Acesta se află în arest după ce a primit un mandat de 29 de zile.

Ce meciuri va juca Petrolul fără spectatori

Etapa    Adversar
14    Tg. Mureş
16    Pandurii
19    Vaslui
21    „U" Cluj
22    Chiajna
24    Braşov

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite