Pierdere uriaşă pentru fotbalul românesc: La 28 de ani, Ţucudean se retrage! Anunţul oficial al CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tucudean

Ceea ce s-a tot vehiculat, în ultima perioadă, a devenit oficial, astăzi: un fotbalist de echipă naţională renunţă la sportul de performanţă.

George Ţucudean a fost nevoit să ia cea mai grea decizie din viaţa sa de până acum! 

Operat de două ori în ultimul an din cauza unor probleme cardiace, vârful legitimat la CFR Cluj s-a hotărât să pună capăt activităţii fotbalistice. Deocamdată, vorbim de o retragere temporară, însă, având în vedere gravitatea situaţiei, sunt şanse ca această retragere să devină, ulteior, una defintivă.

„Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că <<Ţucu>> va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, <<Ţucu>! Te aşteptăm din nou în Gruia!“, se arată în comunicatul CFR-ului.

Clujenii au încercat să ascundă situaţia

Anunţul CFR-ului vine după ce, în ultimele săptămâni, s-a tot vehiculat că Ţucudean are de gând să-şi încheie cariera, fiind speriat de riscurile existente de fiecare dată când intră pe teren.

Şefii clujenilor au dezminţit însă această variantă, chiar cu vehemenţă, dar acum au fost nevoiţi să confirme că Ţucudean nu va mai juca.

De-a lungul carierei, vârful de 28 de ani a evoluat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, Târgu Mureş, Pandurii, Viitorul şi CFR Cluj.

10  selecţii şi 3 goluri a adunat George Ţucudean în echipa naţională a României.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite