Piţurcă a ratat podiumul în ultima etapă şi poate fi dat afară de arabi. Boloni a plecat din Qatar după trei ani mediocri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Victor Piţurcă FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Mirajul petro-dolarilor din Golful Persic a atras mulţi antrenori români în acea zonă, dar anul acesta niciunul n-a avut rezultate.

După Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu, daţi afară în cursul sezonului din Arabia Saudită, respectiv Qatar, aceeaşi soartă o poate avea şi Victor Piţurcă. Fostul selecţioner nu şi-a îndeplinit obiectivul cu Al Ittihad, ratând clasarea pe primele trei poziţii din campionat. 

Al Ittihad a remizat aseară pe teren propriu în compania vice-liderului Al Ahli, scor 1-1, echipa lui Piţi fiind egalată în minutul 89. Szukala a fost titular, dar Sânmărtean a lipsit din nou din lot, fiind probabil accidentat. 

Nici dacă ar fi învins, Al Ittihad n-ar fi prin podiumul, deoarece Al Hilal, fosta echipă a lui Reghecampf, a bătut şi ea şi la egalitate de puncte avea avantajul meciurilor directe. 

De remarcat e că această echipă a avut o singură înfrângere după demiterea românului. Soarta lui Piţurcă se va decide la 1 iunie, după meciul din Cupa Campionilor Arabiei Saudite, în care echipa sa întâlneşte chiar pe Al Hilal.

Din Golf a plecat deja Ladislau Boloni, după trei ani petrecuţi la Al Khor, qatarezii decizând să nu-i mai prelungească contractul. În cele trei sezoane petrecute acolo, Boloni n-a avut niciun rezultat remarcabil, terminând mereu în zona retrogradării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite