Piţurcă şi-a ales favorita la Euro: Cu ce echipă va ţine pe durata turneului final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piturca

Victor Piţurcă (65 de ani) va fi o prezenţă constantă la Pro TV, care va începe de vineri. Fostul selecţioner va avea calitate de expert al postului şi va fi în studio, în fiecare seară, în emisiunile de analiză de după meciuri.

Cu acest prilej, Piţurcă a şi vorbit despre cum vede turneul final din această vară. „Nu ştiu să dau pronosticuri, mai ales că sunt echipe extrem de puternice la acest Campionat European. Sunt Franţa, Anglia, Spania, Germania, Portugalia, deci echipe extrem, extrem de puternice, care îşi pot adjudeca trofeul. Eu însă, de când sunt mic, ţin cu reprezentativa Italiei. Aşa că eu mi-aş dori să câştige Italia Campionatul European. Acum, dacă se va întâmpla aşa, rămâne de văzut", a declarat fostul selecţioner. 

Întrebat despre o naţională capabilă de a furniza surprize, Piţurcă a explicat: „Macedonia de Nord, care e în grupă cu noi în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Am văzut câteva meciuri şi mi-a plăcut fotbalul practicat de această reprezentativă. E o echipă puternică, a demonstrat asta pentru că a bătut Germania la ea acasă (n.r. - în preliminariile CM 2022). Deci, sunt echipe la acest turneu final care pot produce surprize“. 

La Euro 2020 (competiţia şi-a păstrat denumirea, în mod simbolic), Macedonia de Nord se află în grupa C, alături de Olanda, Austria şi Ucraina şi îşi va disputa meciurile pe „Arena Naţională“ din Bucureşti.

Programul partidelor de la Bucureşti

Grupa C

*Duminică, 13 iunie 2021, ora 19.00

Austria – Macedonia de Nord

*Joi, 17 iunie 2021, ora 16.00

Ucraina – Macedonia de Nord

*Luni, 21 iunie 2021, ora 19.00

Ucraina – Austria

Optime de finală

*Luni, 28 iunie 2021, ora 22.00

Locul 1 grupa F – Locul 3 din grupa A/B/C

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite