Piţurcă şi-a găsit translator la Petrolul. Vărul lui Hamza îl va ajuta la arabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner, Victor Piţurcă şi-a întregit echipa pe care o va avea la Al Ittihad cu un bun cunoscător al limbii arabe.

Piţi îl va lua cu el la Jeddah pe Mortadha Abdellatif, care pănă azi  a fost maseur la Petrolul. Morthada este tunisian şi a venit la Ploieşti alături de vărul său Younes Hamza. Bun cunoscător al limbii române, dar şi acelei arabe, Abdellatif este recunoscut ca un tip extrem de serios şi foarte săritor, fotbaliştii Petrolului fiind foarte apropiaţi de el. De altfel, la finalul meciului cu Ceahlăul el a fost îmbrăţişat de fotbalişti, care i-au urat succes la noua sa echipă. Mortahada va fi translatorul staffului lui Piţurcă la Al Ittihad şi a fost recomandata fostului selecţioner de Vivi Răchită, care îl cunoaşte foarte bine de când activa la Petrolul. 

L-a refuzat pe "Burtă"

În schimb, Piţurcă l-a refuzat pe Răzvan Negoiţă, un alt maseur de la Petrolul, care urma să facă parte din echipa medicală. Poreclit "Burtă", Negoiţă a devenit celebru după ce Adrian Mutu i-a făcut cadou o maşină. Mutu vroia să-l ia cu el la indieni, însă cum transferul nu s-a mai făcut, acesta a rămas la Ploieşti. Şi el fusese propus în echipa lui Piţurcă, dar antrenorul l-a refuzat, probabil şi din pricina apropierii acestuia de Mutu.    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite