Sport

articolul anterior articolul urmator

Planul lui Putin, desluşit de un rus: „Asistăm la prima etapă din Al Treilea Război Mondial“ VIDEO

33
4 Mar 2022 12:52:56
Autor: Amir Kiarash
Vladimir Putin (69 de ani)
Vladimir Putin (69 de ani)

Invazia din Ucraina a intrat în a doua săptămână. Mulţi oameni au sperat că vom asista la o încheiere rapidă a conflictului. Din păcate, deocamdată, sunt şanse mici să se întâmple acest lucru.

Războiul din Ucraina se va prelungi. Aceasta e o concluzie teribilă la care au ajuns mai mulţi specialişti, după cum a decurs invazia ordonată de Vladimir Putin, începută la data de 24 februarie.
 
Deocamdată, comunitatea internaţională a reacţionat la această agresiune militară, reducând Rusia la nivelul Coreei de Nord, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Doar că, potrivit fostului mare şahist, Garry Kasparov (58 de ani), sancţiunile impuse până acum nu vor opri războiul din Ucraina. Şi nici nu-l vor descuraja pe Vladimir Putin. 
 
În dialog cu Reuters, Kasparov, un opozant vocal al liderului de la Kremlin, a făcut o previziune sumbră: ceea ce se întâmplă acum va scăpa de sub control şi, ulterior, vom asista la Al Treilea Război Mondial!
 
Ce a spus Garry Kasparov?
 
*E genocid ce se întâmplă în Ucraina. E prima dată în istoria omenirii când asistăm la crime de război de o asemenea amploare. Sunt crime comise de regimul lui Putin. Asistăm la prima etapă din Al Treilea Război Mondial. Şi nu e războiul pe care ni-l dorim. 
 
*Rusia trebuie trimisă înapoi în epoca de piatră! Toate mecanismele prin care „trăieşte“ regimul lui Putin, toate acele industrii, trebuie scoase din funcţiune. 
 
*Sper ca americanii îşi vor revizui poziţia şi vor adopta una mai puternică împotriva Rusiei. Niciodată în istorie un dictator n-a fost oprit de restricţii. 
 
VEZI DECLARAŢIILE FĂCUTE DE GARRY KASPAROV
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

33 Comentarii

Lucifer
4.03.2022, 13:20:11

Occidentul trebuia să neutralizeze Rusia în perioada 1990-2000, dar au preferat să colaboreze şi să-l atragă pe Putin în diverse instituţii Occidentale ca G7( care devenise G8 cu Rusia...). Dar dacă-i dai nas lui Ivan, el se suie pe divan. Acum Rusia s-a înarmat şi ameninţă şi şantajează Occidentul cu arma atomică. Practic, singura soluţie ar fi o cedare a Occidentului în favoarea Rusiei. Din nenorocire, această cedare ar însemna şi sacrificarea unor ţări ca Ucraina, Polonia, România. Dar Occidentul este expert în trădări.....

0 (18 voturi)
Lucifer
4.03.2022, 13:29:20

Kasparov este rus evreu. Zelenski este ucrainian, dar tot evreu. Ruşii şi-au pus în cap toată comunitatea evreiască mondială şi de aici i se va trage lui Putin. Evreii au făcut URRS/ Rusia o mare putere şi tot evreii o vor distruge.

+10 (20 voturi)
Minus
4.03.2022, 13:31:38

dacă aşa mare influenţă aveau evreii in CCCP nu făceau rep autonomă jidănească taman langa Oc Pacific, o făceau aici, în Europa de Est !!

-15 (21 voturi)
Neti Sandu minte
4.03.2022, 14:02:25

Ce importanta are faptul ca e evreu?

+10 (14 voturi)
Lucifer
4.03.2022, 14:02:39

Este o comunitate internaţională foarte puternică şi influentă. Nu te poţi juca cu ei.

+4 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (33)

Modifică Setările