Pleacă sau nu? Ianis Hagi, vehiculat ca transfer în Serie A. Unde ar putea ajunge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, Ianis Hagi este vehiculat ca mutare în Serie A, la o formaţie italiană de tradiţie.

Formaţia care va dori să îşi asigure serviciile mijlocaşului român va fi nevoită să achite suma de cinci milioane de euro lui Genk. Şi, potrivit publicaţiei footballinsider247.com, surse din cadrul clubului scoţian susţin că Ianis Hagi nu reprezintă o prioritate pentru ei. Astfel, se crede că Ianis Hagi este pe picior de plecare de la Glasgow Rangers, jurnaliştii italieni anunţând că a fost propus în Serie A.

„Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El joacă la Rangers, unde este împrumutat de la Genk. Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic. Costă cinci-şase milioane de euro transferul său. Ianis este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc. Este total diferit de Giroud (n.r. alt jucător aflat în atenţia echipei italiene). O evaluare atentă este necesară pentru întărirea atacului care a înscris 74 de goluri în acest sezon până acum", scrie lalaziosiamonoi.it. 

Reamintim că cifrele lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers ilustrează 11 meciuri, trei reuşite şi două pase de gol. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite