UPDATE Bogdan Stelea, noul antrenor al echipei naţionale de tineret. Cum comentează Emil Săndoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce luni Emil Săndoi şi-a încheiat socotelile cu echipa naţională de tineret pe care a antrenat-o în ultimii şapte ani, Bogdan Stelea a fost instituit pe banca tehnică a „tricolorilor“.

Schimbarea a fost anunţată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, unde se arată că pe lângă venirea lui Bogdan Stelea la U21, Constantin Gâlcă se va ocupa de U17, iar Ion Dumitru de U18.

În urmă cu o zi, Stelea declara: „Domnul Mircea Sandu mi-a propus luni să preiau naţionala de tineret. Sincer, nu mă aşteptam să mă sune, eu mă prezentasem la selecţionata Under 17. Dar mă bucur foarte mult că s-a gândit la mine. Mâine, vom avea o întâlnire şi sper să punem la totul punct“.

Emil Săndoi a comentat varianta cu Stelea la echipa naţională de tineret: „Îi urez baftă lui Bogdan Stelea, sunt sigur că performanţele din cariera de fotbalist le va realiza şi la tineret ca selecţioner. Nu ştiu dacă a ajuns la un acord cu conducerea federaţiei, dar din punctul meu de vedere reprezintă o soluţie bună. Mi-a fost coleg la echipa naţională şi am încredere că poate continua munca mea la tineret“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Emil Săndoi şi-a reziliat contractul cu echipa naţională de tineret. Cine e favorit pentru postul de antrenor

EXCLUSIV Gică Popescu, singurul candidat la alegerile FRF: „Nu sunt şi nu am fost niciodată marioneta nimănui!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite