Pliskova, explicaţii după ce s-a făcut de râs în finala de la Roma: Ce a păţit de a pierdut cu 0-6, 0-6

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pliskova

Ultimul act de la Italian Open la feminin s-a transformat într-un fiasco sportiv: Iga Swiatek a câştigat, fără să cedeze vreun game, având în faţă o adversară aproape anesteziată.

Pe cât de atractiv a fost meciul pentru trofeu, la masculin, cel în care s-au duelat Nadal şi Djokovici, pe atât de insipid a fost duelul de la fete, Swiatek - Pliskova.

Cifrele finalei de la feminin au fost şocante: Poloneza Iga Swiatek (19 ani, 9 WTA începând de astăzi) s-a impus cu 6-0, 6-0, în doar 46 de minute. Nu doar că Pliskova n-a luat niciun game, dar a „reuşit“ ruşinea de a aduna, în total, 13 puncte: patru în primul set, nouă în actul secund! Nu degeaba, cehoaica a fost huiduită de public, după cum „Adevărul“ a scris aici.

După această partidă de coşmar, Pliskova a oferit o serie de explicaţii, potrivit Digi Sport, postul care a transmis Italian Open în România.

Ce a spus Karolina Pliskova?

*Consider că ea (n.r. - Swiatek) a avut o zi perfectă, iar eu am avut una oribilă. E combinaţia care se mai întâmplă în tenis. M-am simţit groaznic pe teren. Iga a făcut să-mi fie jocul foarte dificil, să nu pot face puncte şi să să-mi fac jocul.

*Ea a mizat pe un joc foarte rapid, cred că asta şi-a şi propus. Am avut câteva mingi, doar câteva mingi bune, dar ea a răspuns excelent, cred că poate juca şi mai rapid, mai ales pe zgură. A plasat mingile excelent. Au avut adâncime şi au fost aproape de linii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite