P.Marin: "Sunt realist, nu va fi pace între patron şi suporteri!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre părerea lui Petre Marin în privinţa conflictului dintre suporteri şi patron, reacţia lui Tănase la criticile antrenorului sau problemele lui Ţălnar la Dinamo. Printre alte subiecte, Bruno era sigur că va fi ales portarul anului, iar Gabi Balint este de părere că evoluţia Unirii Urziceni a fost una ştearsă.

P.Marin: "Sunt realist, nu va fi pace între patron şi suporteri!". Unul din veteranii Stelei, Petre Marin, a comentat conflictul dintre suporterii echipei şi finanţatorul Gigi Becali. Fundaşul a spus că îi pare rău de acest conflict, dar că nu crede că el se va aplana curând. Petre Marin consideră că Tănase poate face ce vrea, că a vorbit cu acesta şi speră să nu mai repete escapadele din ultima vreme. De asemenea, fundaşul spune că ar vrea să plece din Ghencea cu un ultim trofeu, lăsând să se înţeleagă că ar putea părăsi Steaua în vară, scrie ProSport.

Tănase a izbucnit în plâns. Antrenorul l-a desfiinţat pentru că n-a dat randament şi pentru că n-are atitudine pe teren, moment în care Tănase a cedat şi a început să plângă, cerându-şi scuze în mod repetat. Vestiarul Stelei a fost din nou aruncat în aer. De această dată de către Cristi Tănase, cel adus în vară ca un adevărat star şi salvator al roş-albaştrilor. Mijlocaşul a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri până la ora 5 dimineaţa într-un restaurant din Bucureşti, timp în care a băut, alături de prietena sa şi de Doman (FC Argeş), 5 sticle de vin roşu în condiţiile în care în dimineaţa următoare avea programat antrenament, notează Gazeta Sporturilor.

Ţălnar are zilele numarate la Dinamo. "Procurorul" Dinu a rupt prietenia cu "Ţânţarul", care îl ascultă doar pe Borcea. Dinu s-a supărat şi mai rău când a văzut conflictul cu Andrei Cristea. Atacantul a recunoscut în Gazeta Sporturilor că la Ploieşti s-a enervat pe Ţălnar pentru că nu i-a dat nicio indicaţie tactică, anunţă GSP TV.

Bruno era sigur că va fi ales portarul anului. Să nu-ţi faci iluzii ca să nu ai deziluzii! Exact asta nu a făcut portarul lui Flamengo, sigur că va primi trofeul pentru cel mai bun portar din Brazilia. La începutul săptămânii a avut loc gala fotbalului brazilian, imediat după terminarea campionatului. Printre premiile acordate s-a aflat şi cel pentru cel mai bun portar, disputat de câştigătorul titlului cu Flamengo, Bruno, şi de portarul lui Gremio, Victor, potrivit Sport.ro.

Gabi Balint: "N-am mai văzut Unirea Urziceni pe care o ştiam". Fosta glorie a Stelei, câştigator al Cupei Campionilor Europeni în anul 1986 cu Steaua, Gabi Balint, este de părere că evoluţia Unirii Urziceni în partida pierdută în deplasarea de la Stuttgart, scor 1-3, a fost una ştearsă, însă evoluţia per total în Champions League ne-a făcut să fim mândri că suntem romani. "Unirea Urziceni a avut un start prost, probabil au fost foarte timoraţi pentru că n-am mai văzut echipa pe care o ştiam", a declarat Gabi Balint pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite