Sport

articolul anterior articolul urmator

Poet în vremea coronavirusului: Ce a scris un subaltern al lui Gigi Becali pe Facebook

1
5 Apr 2020 06:32:00
Autor: Amir Kiarash
Valeriu Argăseală a avut un volum de poezii pe care l-a publicat în 2017
Valeriu Argăseală a avut un volum de poezii pe care l-a publicat în 2017

Pandemia stârneşte reacţii neprevăzute pe fond de izolare socială. Un exemplu savuros vine din partea clubului FCSB unde, după mult timp, s-a remarcat şi altcineva în afară de patronul echipei.

Izolaţi în case, mulţi oameni au ajuns să realizeze că viaţa dinainte de pandemie, cu mersul zilnic la muncă şi tot stresul cotidian era, totuşi, o viaţă frumoasă.

Există reacţii diferite în faţa izolării sociale. Unii au devenit mult mai activi pe reţelele de socializare, distribuind bancuri şi postări informative. Pentru alţii, din păcate, depresia devine, treptat, o problemă. Există însă şi o altă categorie de oameni, cei care, în aceste zile, şi-au descoperit latura...artistică! Aici îl găsim pe Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB! Într-o postare recentă pe Facebook, acesta scris o mică poezie în vremea coronavirusului:

Avem timp din belşug să vedem
Noi cei care de timp ne plângeam
Cum fugeam, refuzând să cădem
Sub povara pe care-o duceam

Trebuie precizat, totuşi, că Valeriu Argăseală, fost arbitru asistent, a mai cochetat cu poezia, având chiar un volum publicat în 2017.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Lica Mosu
5.04.2020, 07:00:23

@ Kashmire, pentru tine 4 versuri (o strofa ) este o ,,mica poezie" iar ,,prelucratorul de piei crude" - un ,,mare poet" al neamului... (lui... Jiji !) ! Waw !!

+1 (1 vot)