Poliţia economică şi Garda Financiară au făcut descinderi la clubul Pandurii Târgu Jiu şi au cerut actele contabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu FOTO Adevrul
Marin Condescu FOTO Adevrul

În urma unei sesizări efectuate de Complexul Energetic Oltenia, clubul condus de liderul sindical Marin Condescu a fost luat "la puricat".

Complexul Energetic Oltenia a virat către clubul de fotbal peste 20 de milioane de lei, în urma unui protocol semnat în iunie 2012. Aflaţi într-un conflict cu liderul sindical şi preşedintele echipei, Marin Condescu, managerii privaţi de la Complexul Energetic Oltenia au cerut acte justificative, pentru a vedea în ce mod s-au cheltuit cei 20.800.000 de lei. 

Cum Marin Condescu a refuzat să le pună la dispoziţie, managerii Complexului Energetic Oltenia au făcut o sesizare, iar cei din Poliţia Economică şi de la Garda Financiară au mers în această dimineaţă la sediul clubului de fotbal Pandurii pentru a cere actele clubului. 

"Nu este nicio problemă, suntem dispuşi la orice act de control al structurilor statului, indiferent care îs ele. Banii, când ajung în contabilitate, sunt folosiţi către activităţile curente - plata către stat, convenţii civile, deplasări, organizare competiţiei, investiţii. Tot ce a hotărât AGA”, a spus Marin Condescu la Digi24.  

Gazeta Sporturilor a dezvăluit anul trecut că Pandurii a încasat de la stat 5 milioane de euro şi a publicat documentul care atestă acest lucru.

Facsimil GSP
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite