Portăriţa celor de la CSM Bucureşti a avut curajul să-şi dezvăluie orientarea sexuală: „Îmi plac fetele, nu mă ascund!“ I-a dedicat trofeul iubitei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikki şi Pessoa
Nikki şi Pessoa

Mayssa Pessoa a apărat două lovituri de şapte metri, la aruncările de departajare, contribuind la victoria lui CSM Bucureşti în finala Ligii Campionilor.

Brazilianca de 31 de ani este campioană mondială cu naţionala ţării sale, în 2013, şi una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul CSM-ului. Mayssa va pleca după acest sezon la vardar Skopje, ea semnând deja cu echipa macedoneană. Jucătoarea din Brazilia este una dintre sportivele care şi-a recunoscut fără menajamente orientarea sexuală. Şi nu de ieri de azi, ci acum cinci ani, pe când evolua în Franţa. 

"Sunt foarte puţini sportivi ce-şi declară deschis orientarea sexuală. Nu ar trebui să se întâmple asta! Cei mai mulţi se ascund! Înainte şi eu eram la fel, mă ascundeam de colege! Îmi închipuiam că nu voi fi acceptată aşa cum sunt! Dar, la un moment dat, n-am mai putut: «Îmi plac fetele, asta e acum!». Aveam o relaţie cu o fată, iar clubul meu a aflat. După o noapte întreagă de nesomn, mi-am spus că nu mai sunt un copil, să mă feresc ca şi cum aş fi făcut o boacănă. A doua zi, am vorbit cu coechipierele şi le-am spus. «Dar de ce ai ascuns asta?! E în regulă!», mi-au replicat. M-am simţit bine, m-am simţit eliberată!", a povestit la vremea respectivă Mayssa Pessoa pentru revista Tetu. Pessoa şi-a dezvăluit identitaea sexuală pe când juca în Franţa, la Issy Paris. Ea a mai evoluat în Rusia, la Dinamo Volvograd, iar de doi ani e la CSM Bucureşti.

Pessoa a dedicat trofeul celei care i-a fost aproape de fiecare dată când i-a fost greu: fotomodelul canadian Nikki Schumaker. Ea s-a aflat şi în această seară în tribune, la Budapesta, pentru a-şi susţine iubita. Nikki Schumaker este un fotomodel destul de cunoscut în Canada, apărând şi pe coperţile unor reviste din această ţară. Relaţia dintre ele durează de câţiva ani, de dinaintea sosirii în România a portăriţei, şi apropiaţii spun că dragostea care le leagă pe cele două se va încheia sigur cu o căsătorie.

 VIDEO Reacţie nebunească a comentatorului brazilian la loviturile de la 7 metri

Mărturia unei campioane. Ce a simţit Aurelia Brădeanu înaintea executării loviturii decisive de la 7 metri

Gustul dulce al răzbunării. Cine e cea mai fericită jucătoare de la CSM după triumful de la Budapesta

VIDEO Show de neuitat la loviturile de departajare. Cum şi-a enervat Pessoa adversarele 

Povestea Isabellei Gullden, golghetera Ligii Campionilor 

pessoa

Nikki Schumacher

nikki
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite