Portretul jucătorului ideal pentru Petrolul Ploieşti: să fie liber de contract, să accepte un salariu mic şi să nu fi făcut tuşa în ultimele şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti are un buget tot mai mic
Petrolul Ploieşti are un buget tot mai mic

Antrenorul FC Petrolul, Tibor Selymeş, a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă profilul jucătorului căutat de echipa prahoveană, acesta trebuind să fie liber de contract, să accepte un salariu mic şi să fi evoluat în ultimele şase luni.

"Suntem în tratative cu mai mulţi jucători, încă lotul nostru este incomplet şi este un pic cam târziu pentru achiziţii. Noi căutăm, însă trebuie ca cei aleşi să îndeplinească mai multe condiţii: să fie liberi de contract, să fie de acord cu un salariu mic, să fi jucat în ultimele şase luni, ceea ce nu e deloc uşor", a spus Selymeş.

Antrenorul le cere concentrare maximă jucătorilor săi înaintea partidei de vineri cu FC Botoşani. "Avem nevoie de puncte, trebuie să câştigăm cu orice preţ acest joc. Avem doar patru puncte, foarte puţine faţă de ce mă aşteptam. Singura noastră problemă este că nu băgăm mingea în poartă. Până când să tot invocăm ghinionul, trebuie şi un pic de valoare în faţa porţii. Ca să poţi marca este nevoie de concentrare şi calm. E vorba de execuţia în sine şi de a gândi faza respectivă", a explicat el, citat de Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite