Postul de televiziune Eurosport este noua gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, până în 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eurosport
Eurosport

Postul Eurosport este noua gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, în urma unui parteneriat dintre Discovery Communications şi Comitetul Olimpic Internaţional.

Cercurile Olimpice şi noua identitate de brand dedicată acestui parteneriat au fost dezvăluite pe toate canalele şi platformele Eurosport la 1 ianuarie 2017. 

Prima zi a Anului Nou 2017 a marcat începutul unei călătorii memorabile pentru Eurosport, care devine astfel, în mod oficial, noua gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa. Logo-ul Eurosport cu însemnele specifice Jocurilor Olimpice defineşte începutul unei noi ere pentru destinaţia sportivă nr. 1 în Europa şi pentru cel mai important eveniment sportiv mondial, potrivit unui comunicat de presă. Logo-ul reuneşte două identităţi emblematice, Eurosport şi cercurile Olimpice, şi integrează un podium, care defineşte excelenţa în sport şi întruchipează ţelul suprem al oricărui sportiv din lume. Dezvăluirea logo-ului a avut loc în cadrul transmisiunilor TV, precum şi pe toate celelalte platforme prin intermediul Eurosport Player, eurosport.com şi paginile de socializare Eurosport chiar înainte de legendara etapă a Turneului Celor Patru Trambuline la sărituri cu schiurile, din Germania.

Transmisiunea acestei etape este doar o parte a sutelor de ore de transmisiuni în direct de pe Eurosport dedicate Cupelor şi Campionatelor Mondiale din cadrul sporturilor de iarnă, prin care este urmărită evoluţia sportivilor până la Jocurile Olimpice la PyeongChang din 2018. Momentul a fost marcat de Eurosport şi prin difuzarea în premieră a unui nou magazin dedicat Jocurilor Olimpice: "Milioane de Drumuri, O Singură Destinaţie” ("Millions of Journeys, One Destination”). Programul urmăreşte parcursul a doi sportivi, din copilărie până la competiţie, şi dezvăluie dăruirea necesară pentru a trece peste toate obstacolele pentru a ajunge la victorie şi pentru a deveni olimpici.

image

În calitate de gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice, Eurosport va crea experienţa supremă a Jocurilor Olimpice pe toate canalele şi pe toate platformele pentru milioane de oameni din întreaga Europă. Fiecare secundă a Jocurilor Olimpice contează, de aceea Eurosport se va asigura că fanii nu vor rata niciun moment al competiţiei. 

"Eurosport se mândreşte cu o tradiţie bogată în prezentarea multor sporturi olimpice de iarnă şi de vară, pe tot parcursul anului. Suntem încântaţi că acest drum culminează acum cu desemnarea Eurosport ca Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice", a spus Peter Hutton, CEO Eurosport. "Planurile noastre sunt deja în plină derulare, iar prin recrutarea recentă a lui Bernie Ross, care va conduce operaţiunile de producţie pentru Jocurilor Olimpice, facem paşi importanţi în pregătirile noastre pentru prima Olimpiadă din acest ciclu transmisă de Eurosport în 2018,” a adăugat Hutton.

Discovery Communications şi Eurosport deţin drepturile multimedia exclusive în 50 de ţări şi teritorii (cu excepţia Franţei pentru ediţiile 2018-2020. Eurosport va fi canalul oficial în Marea Britanie pentru ediţiile 2018 şi 2020, cu excepţia Rusiei) din Europa pentru ediţiile Jocurilor Olimpice din 2018 până în 2024, conform anunţului făcut public împreună cu Comitetul Olimpic Internaţional în iunie 2015.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite