Povestea fotbalistului ale cărui goluri sunt urmate de morţi celebre. Printre „victime“ se numără Steve Jobs, Whitney Houston sau Robin Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aaron Ramsey, fotbalist legitimat la Arsenal Londra, este legat de o coincidenţă macabră: de câte ori înscrie un gol, apare un deces în rândul celebrităţilor. Ultimul caz este cel al lui Robin Williams, care s-a sinucis luni noaptea.

Mijlocaşul englez a fost autorul unuia dintre cele trei goluri din partida pe care Arsenal a câştigat, duminică, în faţa celor de la Manchester City. O zi mai târziu, Robin Williams s-a sinucis, legătură remarcată de presa italiană.
Spre exemplu, pe 30 noiembrie 2013, Aaron Ramsey înscria în poarta lui Cardiff, iar ceva mai târziu, actorul Paul Walker deceda într-un accident rutier.

 Însă începuturile acestei coincidenţe datează din 1 mai 2011, când britanicul a marcat împotriva lui Manchester United, iar Osama Bin Landen a fost executat. A urmat Steve Jobs, care a fost învins de cancer pe 5 noiembrie 2011, tragedie survenită după golul reuşit în poarta lui Tottenham Hotspur. 

Pe 19 octombrie, în acelaşi an, înscria în meciul cu Olympique Marseille, din Champions League, iar dictatorul libian Muammar Gaddafi murea. Pe 12 februarie 2012, zi în care Ramsey îl învingea pe portarul lui Sunderland, Whitney Houston deceda. Seria de coincidenţe trece dincolo de echipa de club şi ajunge la cea naţională. Pe 21 martie 2013, când marca în tricoul Ţării Galilor, era anunţată moartea pianistului Bebo Valdes.
Aaron Ramsey este legitimat la Arsenal Londra din anul 2008, de atunci evoluând, sub formă de împrumut, la Nottingham Forrest şi Cardiff City. 

Sute de suporteri protestează faţă de preţurile mari ale biletelor pentru meciurile din Premier League

Vlad Chiricheş a fost oferit de Tottenham, la schimb, pentru Southampton

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite