Povestea frumoasă s-a încheiat: Puştoaica de 16 ani care a făcut furori la Indian Wells a fost eliminată. Va urca spectaculos în clasamentul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (1 WTA) e cea mai în formă jucătoare în turneul californian, însă victoriile ei sunt, oarecum, fireşti, având în vedere că e lider mondial. În schimb, Amanda Anisimova (149 WTA) a venit de nicăieri şi a avut un parcurs impresionant.

Două jucătoare din America au lăsat o impresie excelentă la Indian Wells şi, de acum încolo, carierele lor merită să fie urmărite cu o mai mare atenţie. Caroline Dolehide (165 WTA) a chinuit-o serios pe Simona Halep şi, probabil, dacă n-ar fi avut-o pe ocupanta locului 1 mondial de partea cealaltă a fileului, ar fi trecut de turul III. La 19 ani însă, Dolehide e o promisiune pentru viitor.

Revelaţia de la Indian Wells a fost însă, fără îndoială, o altă sportivă din America: Amanda Anisimova (149 WTA). La doar 16 ani, aceasta a avut următorul parcurs la Indian Wells:

*6-2, 6-2 cu Parmentier (94 WTA)

*6-1, 6-4 cu Pavlyuchenkova (23 WTA)

*6-2, 6-4 cu Kvitova (9 WTA)

Drumul ei s-a oprit însă în optimi, în faţa lui Pliskova (5 WTA), cehoaica adiminstrându-i un sec 6-1, 7-6. Chiar şi aşa însă, Anisimova a părăsit competiţia în aplauzele publicului şi va fi răsplătită cu o urcare de 18 locuri în următorul clasament mondial, până pe locul 131.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite