Presa britanică, după primul gol înscris de Ianis Hagi în tricoul lui Glasgow Rangers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi (mijloc), la primul său gol pentru Glasgow Rangers FOTO Arhivă personală/Facebook
Ianis Hagi (mijloc), la primul său gol pentru Glasgow Rangers FOTO Arhivă personală/Facebook

Ianis Hagi a reuşit, miercuri, primul său gol pentru Glasgow Rangers chiar în cel dintâi meci al său ca titular, fix de ziua tatălui său.

Reuşita şeptarului de la Glasgow Rangers nu a fost trecută cu vederea nici de către presa britanică, care a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorul împrumutat de scoţieni de la Genk. Ianis Hagi a înscris golul de 2-1, în partida cu Hibernian, pe finalul meciului (minutul 84), printr-un un şut la colţul lung.

BBC: „Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers la primul meci jucat ca titular. Ianis a marcat chiar în ziua în care faimosul său tată a împlinit 55 de ani”. 

„The Guardian”: „Rangers părea pe punctul de a se îndepărta şi mai mult de Celtic, după ce a primit gol de la Hibernian, în minutul 6. Ianis Hagi a adus însă victoria pentru echipa antrenată de Steven Gerrard la debutul său ca titular”.


Rangers News: „Ianis Hagi pare că va deveni un jucător decisiv la Rangers. A avut nevoie de ceva timp pentru a intra în meci, dar odată ce a făcut-o, a devenit un adevărat pericol pentru apărătorii lui Hibs. A arătat multă inteligenţă în joc, însă ceilalţi coechipieri nu s-au ridicat la nivelul lui”.

Sky Sports: „Ianis Hagi o menţine pe Rangers în cursa pentru titlu”. 

Glasgow Rangers ocupă locul secund în primul eşalon scoţian, la şapte puncte distanţă de liderul Celtic, având un bilanţ de 19 victorii, trei remize şi două înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite