Presa engleză: Fiecare încercare a lui Manchester City de a câştiga Liga Campionilor a fost un dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Presa engleză îl critică pe Pep Guardiola pentru eşecurile repetate ale echipei Manchester City de a câştiga Liga Campionilor.

Daily Mail a notat că "fiecare încercare a lui Manchester City de a câştiga Liga Campionilor a fost un dezastru".

"Este din ce în ce mai rău pentru un club care vrea să se considere unul de elită în Europa. De şase ori, cea mai constantă şi mai de succes echipă din Premier League a încercat să câştige această competiţie sub conducerea lui Guardiola. De şase ori a eşuat, fiecare încercare fiind mai dezastruoasă decât precedenta", a continuat sursa citată.

"Tipic Manchester City", titrează Manchester Evening News, care adaugă: "Capacitatea <albaştrilor> de a smulge înfrângerea din mâinile victoriei nu a fost niciodată mai evidentă sau mai dureroasă decât în această seară".

The Mirror numeşte eşecul de la Mdrid drept "cea mai umilitoare înfrângere a lui Pep Guardiola cu Manchester City".

În Franţa, unde se va juca finala, L'Equipe a titrat: "SupraREAList". Cotidianul sportiv a adăugat: "Condusă în minutul 90, Real Madrid a reuşit o nouă răsturnare de situaţie de neimaginat".

La Gazzetta dello Sport a fost şi ea impresionată de <merengues>. "Irreal Madrid", a scris publicaţia italiană după o seară ireală, în care Carlo Ancelotti se va bucura de a cincea sa finală ca antrenor.

"O adevărată minune! Rodrygo şi Benzema trag în Pep", a scris Bild, care a adăugat: "City se credea deja în finală". 

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite