Presa din Franţa, despre victoria lui CFR Cluj în faţa lui Rennes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria reuşită de CFR Cluj, joi, în faţa celor de la Rennes nu a „scăpat” fără comentarii în presa din Franţa, care a lăudat reuşita ardelenilor.

CFR Cluj e la un pas de 16-imile Europa League, după ce s-a impus cu 1-0 în detrimentul lui Rennes. Iată care sunt reacţiile din presa internaţională, citată de ziare.com.

France Football: „Rennes a fost crucificată de golul marcat de Rondon. Rennes a fost eliminată din Europa League, după un parcurs haotic. În cele din urmă, acest meci de la Cluj a ilustrat parcursul european al echipei. Totuşi, la Cluj, Rennes i-a dominat cumva pe români, dar Arlauskis a făcut o seară mare!”. 

L'Equipe: „Arlauskis a fost străinul imbatabil! Nu îl cunoşteam în Franţa, înaintea acestor meciuri, dar de acum înainte îl vom cunoaşte! A avut numeroase intervenţii, cu mâna, cu piciorul, cu orice!”.

EuroSport: „Rennes are motive să regrete, după un meci în care oamenii lui Stephan au ratat şansa de a mai păstra speranţe de calificare. Rennes a părut ca a dominat, având o posesie de 61% şi un raport de şuturi 10 la trei. 

Sofoot: „Rennes şi-a rupt dinţii la Cluj! A dominat pe teren, dar nu a reuşit să fructifice ocaziile avute în faţa unui portar în formă!”. 

CFR Cluj a învins-o pe Rennes cu 1-0, după un gol reuşit de Mario Rondon şi, după această victorie, clasamentul Grupei E arată astfel: Celtic (10 puncte), CFR Cluj (nouă), Lazio (trei) şi Rennes (unul). Mai departe, formaţia antrenată de Dan Petrescu o va întâlni, pe 28 noiembrie, în deplasare, pe Lazio Roma şi va încheia duelurile din grupă, pe 12 decembrie, acasa, cu Celtic. Reamintim că primele două clasate se vor califica în 16-imile Europa League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite