Presa din Italia: "Nu înţelegem de ce antrenorul l-a trimis pe Mutu în teren dacă el nu dorea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul fiorentinanews.com a scris că nu înţelege de ce antrenorul echipei AC Fiorentina, Sinisa Mihajlovici, l-a trimis în teren la meciul cu Brescia, scor 2-2, pe atacantul Adrian Mutu dacă acesta nu dorea să joace.

Sursa citată i-a acordat nota 4 internaţionalului român, la fel ca şi site-urile fiorentina.it şi calciotoscano.it. "Mutu s-a plimbat pe teren. De ce un antrenor trimite în teren un fotbalist care nu vrea să joace?", a scris fiorentinanews.com.

"Românul a fost o fantasmă pe teren, iar Mihajlovici l-a schimbat la pauză", a notat fiorentina.it.

"Mutu nu a intrat în nicio combinaţie. Probabil că mai mult s-a gândit la viitorul lui", a scris calciotoscano.it.

Site-urile tuttomercatoweb.com, violanews.com şi firenzeviola.it l-au notat cu 5 pe Mutu. "Românul a jucat în prima repriză, dar nu a strălucit şi a făcut prea puţine lucruri pentru a se menţiona mai mult despre el", a scris tuttomercatoweb.com.

"Mutu a evoluat fără ritm. Majoritatea baloanelor care au trecut pe la el au ajuns la adversari. Dacă şi-a dorit să-i convingă pe şefii Fiorentinei în acest final de sezon, misiunea sa a dat greş", a notat violanews.com.
"Românul a fost invizibil, el doar a asistat la meciul cu Brescia. Mihajlovici şi-a dat seama că nu e concentrat şi l-a înlocuit la pauză", a scris firenzeviola.it.

Atacantul Adrian Mutu a jucat în prima repriză a partidei pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, duminică, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Brescia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite