Presa din Norvegia taxează umilinţa cu România: Cum au descris jurnaliştii nordici înfrângerea de la Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veronika Kristiansen
Veronika Kristiansen

Deţinătoarea trofeului a suferit la Brest cel mai dur eşec din istoria participărilor la Campionatele Europene de handbal feminin.

România a fost bătută mai mereu de Norvegia în ultimii ani, având o singură victorie cu nordice din 2013 încoace. De aceea, succesul obţinut miercuri seara a fost cu atât mai dulce pentru Neagu, colegele ei, dar şi pentru fanii handbalului din ţară.

Dimensiunea eşecului de la Brest a şocat presa norvegiană, iar prosport.ro a oferit cea mai dură reacţie apărută în presa nordică după partida de miercuri.

Ce au scris jurnaliştii nordici?

*Publicaţia VG: Norvegia umilită de România! N-am fost nici măcar aproape. După ce a fost doborâtă de echipa de stele a României, Norvegia are nevoie de un miracol pentru a ajunge în semifinale. Considerată de mulţi cea mai valoroasă handbalistă din lume, Cristina Neagu a făcut ce a vrut, atât de la distanţă, cât şi de la şapte metri. După prima repriză, Norvegia avea un handicap de şase goluri, iar Neagu singură marcase şapte. A încheiat cu 11 în total. Pintea a fost imposibil de oprit, iar portarul Dumanska a fost maiestuoasă între buturi şi a fost desemnată jucătoarea meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite