Presa rusă anunţă venirea lui Mircea Lucescu la o echipă cu buget de sute de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu este aproape campion cu Şahtior Doneţk în Ucraina
Mircea Lucescu este aproape campion cu Şahtior Doneţk în Ucraina

Deşi Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk, încă primeşte oferte de a prelua alte echipe cu renume din Europa. Recent, presa din Rusia a scris să tehnicianul român a fost ofertat de un club care a avut în ultimii ani un buget de sute de milioane de euro.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk de mai bine de opt ani, ar fi primit o ofertă de a prelua pe Anji Makhachkala din Rusia, informează presa rusă, citată de ziare.com. Echipa pentru care evoluează şi camerunezul Samul Eto’o, cel mai bine plătit fotbalist al planetei, este antrenată în prezent de olandezul Guus Hiddink, care se va despărţi în această vară de Anji, potrivit jurnaliştilor ruşi.

Anji îl ademeneşte pe Lucescu cu un salariu de 4.5 milioane de euro, cu 1.5 milioane de euro mai mult decât câştigă în prezent la Şahtior, fără bonusurile de performanţă. Pe lângă presa rusă, care a scris despre oferta de la Anji pentru Lucescu, şi presa italiană a notat că românul ar fi dorit pe banca tehnică a lui Inter Milano. Deocamdată, Lucescu nu a făcut nicio declaraţie despre aceste oferte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite