Preşedinte Caykur Rizespor: Şumudică va fi pe bancă la meciul cu Fenerbahce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Preşedintele clubului Caykur Rizespor, Hasan Kartal, a declarat, sâmbătă, că tehnicianul Marius Şumudică va fi pe banca echipei din Rize la meciul de campionat cu Fenerbahce, din 30 ianuarie.

“Şumudică va veni la meciul cu Fenerbahce. Va fi pe bancă. Sperăm că apoi va avea un parcurs frumos în campionat. Ne-am înţeles cu Şumudică. Nu sunt probleme. Doar că nu am semnat”, a afirmat Kartal, potrivit ntvspor.net.

În ceea ce priveşte eventuala solicitare ca Şumudică să obţină cetăţenia turcă, oficialul clubului Rizespor a spus: “Dacă va solicita cetăţenia turcă, va fi trecut la evidenţa populaţiei din Rize, nu din Antep. Va fi cetăţean turc la Rize. Sperăm că ne vom înţelege bine şi că nu vor fi probleme. Va creşte populaţia din Rize”.

Hasan Kartal a vorbit şi despre faptul că Marius Şumudică a menţionat unele oferte foarte bune din Golf: “În ceea ce priveşte partea financiară, noi nu plătim cu mult mai mult decât Antep. Sunt foarte mici diferenţe între contractul nostru şi cel de la Antep. Este o posibilitate Arabia, dar viaţa în Arabia nu este la fel ca în Turcia. Cred că de aceea a ales Turcia. El iubeşte Turcia. Sperăm că va obţine cetăţenia turcă la Rize şi va continua. Şi de acum încolo va obţine succese”.

Caykur Rizespor va întâlni echipa Fenerbahce, în 30 ianuarie, în deplasare, în etapa a XXII-a, prima a returului campionatului Turciei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite