Preţul biletelor pentru mondialul brazilian a fost dat publicităţii de oficialii FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Susţinătorii fotbalului din toată lumea sunt aşteptaţi la CM din 2014. FOTO: Reuters
Susţinătorii fotbalului din toată lumea sunt aşteptaţi la CM din 2014. FOTO: Reuters

Fanii din afara continentului sud-american care vor veni în Brazilia pentru a urmări meciurile Cupei Mondiale vor plăti preţuri începând cu 90 de dolari.

Preţurile au fost stabilite în funcţie de mai multe criterii, unul dintre ele fiind naţionalitatea. Cel mai ieftin bilet pentru finala programată pe 13 iulie 2014 este 440 de dolari, iar cel mai scump este de 990 de dolari.

Cupa Mondială începe 12 iunie 2014, primul meci fiind stabilit să se desfăşoare la Sao Paulo. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 20 august, numărul total al acestora pentru CM 2014 fiind de trei milioane.

Conducerea FIFA a anunţat, de acum câteva luni, că preţul biletelor din Brazilia va fi „cel mai scăzut din istorie”. Astfel, pentru brazilieni, cele mai ieftine bilete încep de la 15 dolari. Acestea sunt valabile doar pentru studenţi, cei aflaţi în etate de peste 60 de ani şi o parte din cei aflaţi în programe de asistenţă socială. Pentru ceilalţi brazilieni, biletele încep de la 30 de dolari.

Suporterii din categoriile menţionate mai sus pot cere un maxim de patru locuri pentru un meci şi să asiste la maxim şapte meciuri.

Cel puţin 400.000 de bilete vor fi rezervate pentru rezidenţii brazilieni, iar aproximativ 50.000 de bilete sunt destinate muncitorilor implicaţi în construirea şi întreţinerea stadioanelor şi terenurilor de joc.

Preţul cel mai mic plătit pentru biletul unui meci la Cupa Mondială din Africa de Sud a fost de 20 de dolari, fiind, de asemenea, pentru meciurilor din grupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite