Previziunile lui Willander pentru Roland Garros nu o avantajează pe Halep! Cine crede că va triumfa la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wilander

Specialistul pe tenis al Eurosport, televiziunea care transmite turneul de la Roland Garros în România, Mats Wilander a vorbit despre sportivele pe care le consideră favorite la câştigarea ultimului Grand Slam al anului.

Fostul tenismen crede că Garbine Muguruza şi Serena Williams vor avea prima şansă într-o eventuală confruntare cu Simona Halep. „Condiţiile de aici favorizează jucătoarele înalte, puternice, care lovesc mingea tare, sunt mai agresive, chiar dacă nu se mişcă atât de rapid. Muguruza este în situaţia perfectă deoarece poate juca de pe fundul terenului şi să fie agresivă cu fiecare lovitură. Ea dar şi Serena Williams sunt favorite în faţa unor fete precum Halep, care e mai rapidă, dar mai puţin puternică”, a spus Mats Wilander pentru cotidianul As, citat de spotmedia.ro

Întrebat cine crede că va câştiga turneul, Wilander a afirmat că se aşteaptă la o surpriză: „Nu aş fi surprins dacă l-ar câştiga cineva care nu a mai obţinut încă un Grand Şlam. Jucătoare precum Maria Sakkari au o şansă”

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită principală, va debuta la Paris împotriva sportivei spaniole Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA. Dacă trece de jucătoarea din Spania, Halep va juca în turul secund cu învingătoarea dintre Irina Begu şi Jil Teichmann, pentru ca Cici Bellis sau Amanda Anisimova să se afe printre potenţialele adversare din turul al treilea.

Un eventual duel al Simonei cu Serena Williams ar putea avea loc abia în semfinale, în timp ce pe Muguruza o poate întâlni doar în finala competiţiei. 

Traseul virtual al SImonei la Paris poate fi consultat aici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite