Prima demitere importantă de antrenor în Anglia: Jurgen Klopp poate ajunge la cea mai iubită trupă britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arsenal a zdrobit Manchester United, scor 3-0, în capul de afiş al rundei cu numărul 8, însă „bomba“ a explodat după un rezultat mult mai puţin spectaculos.

Everton - Liverpool, derby-ul „Merseyside“, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (Lukaku 45+1 / Ings 41), rezultat după care tehnicianul „cormoranilor“, Brendan Rodgers, a fost concediat după trei ani şi patru luni în funcţie.

Zvonurile privind iminenta concediere a tehnicianului de la Liverpool apăruseră de astăzi dimineaţă, după cum „Adevărul“ a scris aici, iar ele s-au confirmat după remiza din această seară în urma căreia Liverpool ocupă locul 10 din 20, având 12 puncte adunate în opt partide. „Cormoranii“ sunt la şase puncte de liderul Manchester City şi la trei puncte de poziţia a 5-a, ultima care duce în Europa prin intermediul campionatului.

Rodgers a stat în 122 de partide pe banca celor de la Liverpool (63 de victorii, 30 de egaluri, 29 de remize) şi poate fi înlocuit de Jurgen Klopp, cel care n-a mai antrenat după ce a părăsit Borussia Dortmund la finalul stagiunii trecute.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite