Prima finală, primul succes. Mergea a câştigat turneul de la Barcelona, la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi (România/Pakistan) a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului de la Barcelona, cu premii totale de 2.324.905 euro.

Mergea şi Qureshi i-au învins în finală pe germanul Philipp Petzschner şi austriacul Alexander Peya, scor 6-4, 6-3, într-o oră şi zece minute. La Barcelona a jucat la dublu şi Horia Tecău, alături de olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi au fost eliminaţi în semifinale chiar de Mergea şi Qureshi. Câştigătorii turneului au obţinut 150.780 de dolari şi 500 de puncte, iar învinşii din finala de dublu 73.820 de dolari şi 300 de puncte.

Irina Fetecău a pierdut finala de simplu la Cairo

Jucătoarea de tenis Irina Fetecău, cap de serie numărul 6, a pierdut, duminică, finala probei de simplu din cadrul turneului ITF de 15.000 de dolari de la Cairo, competiţie la care s-a impus la dublu. Fetecău a fost învinsă de principala favorită, Dea Herdzelas din Bosnia Herţegovina, scor 6-3, 6-1, într-o oră şi nouă minute. Românca s-a impus la dublu la Cairo sâmbătă, când alături de sportiva cehă Anna Slovakova a învins în finală cuplul Mariam Bolkvadze/Margaux Bovy (Georgia/Belgia), scor 7-6 (2), 2-6, 10-5, a relatat News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite