Prima reacţie a Cristinei Neagu la ieşirea din spital. Ce a declarat cea mai bună handbalistă a României despre accidentarea pe care a suferit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

România s-a calificat în semifinalele campionatului European de handbal, dar va trebui să se descurce fără Cristina Neagu, accidentată în meciul cu Ungaria.

Neagu a fost transportată de urgenţă la spital, chiar în timpul meciului şi arămas până dimineaţă acolo. A ieşit de la Urgenţe abia spre dimineaţă şi a discutat telegrafic cu reporterul Gazetei Sporturilor prezent acolo.

"Mă simt rău! Mi s-a umflat piciorul. Nu pot să-l îndoi deloc. Şi mă doare la faşa aia în care e înfăşurat", a spus Neagu pentru gsp.ro pentru ca apoi să recunoască faptul că nu a fost la curent deloc cu evoluţia scorului din partida cu maghiarele, după accidentare: "Nu le-am văzut. Am aflat imediat că am pierdut la doar două goluri diferenţă. Eram în vestiar".

Cristina va efectua un RMN pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea, dar după primele estimări va avea nevoie de o pauză de cel puţin şase luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite