Prima româncă învinsă la Praga: Ţig, meci dramatic în turul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patricia Ţig a pierdut după un meci de o oră şi 46 de minute
Patricia Ţig a pierdut după un meci de o oră şi 46 de minute

După o zi în care Irina Begu (82 WTA) şi Gabriela Ruse (173 WTA) au câştigat meciuri spectaculoase în Cehia, din păcate, seria bună a sportivelor din România a fost stricată de Patricia Ţig.

Cea mai frumoasă poveste din tenisul românesc, la ora actuală, e cea cu Patricia Ţig în prim-plan. Acum un an, jucătoarea de 26 de ani n-avea clasament, după o perioadă de aproape doi ani pe tuşă! Apoi, cu o ascensiunea formidabilă, „Patty“ Ţig a intrat chiar în Top 100, ceea ce îi permite acum să pătrundă direct pe tabloul principal al unor turnee, precum cel de la Praga.

Din păcate, în Cehia, Ţig n-a reuşit să profite de acest avantaj şi a cedat, în turul I, în duelul cu Krejcikova (118 WTA). Vedeta locală s-a dus la 5-2 în primul set, însă Ţig a reuşit o revenire spectaculoasă, ajungând la 4-5! Din păcate, în game-ul următor, Ţig a cedat la zero pe seviciul adversarei, pierzând setul cu 4-6.

În setul doi, Ţig n-a mai reuşit nici măcar o revenire ca în primul act: a fost condusă, din nou, cu 2-5 şi a cedat cu 3-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite