Primarul Iaşiului, exploziv: Antrenor demis, preşedinte amendat şi un discurs acid la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, foc şi pară din cauza situaţiei echipei
Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, foc şi pară din cauza situaţiei echipei

Mihai Chirica a izbucnit după ce Poli Iaşi a ajuns la o serie catastrofală: zece meciuri, două remize, opt înfrângeri! Ultima clasată din Liga I n-a mai bătut pe nimeni de la 20 decembrie!

Poli Iaşi stă pe un butoi cu pulbere! Iar primarul oraşului, Mihai Chirica, cel care face parte din Consiliul de Director al clubului, tocmai a tăiat în carne vie!

Numit în funcţia de antrenor de patru meciuri - un egal şi trei înfrângeri -, atacantul Andrei Cristea (36 de ani) a rămas fără atribuţiile sale de „principal“. Potrivit prosport.ro, urmaşul său pe banca tehnică va fi ales dintre Adrian Mihalcea, Flavius Stoican, Cristiano Bergodi şi Eugen Neagoe.

Nu doar Cristea a plătit pentru criza din ultima perioadă. Preşedintele clubului, Ciprian Paraschiv, a fost amendat cu 10 la sută din salariul său pe următoarele trei luni. Iar directorul de scouting, fostul arbitru, Anton Heleşteanu, a fost dat afară, pe motiv că achiziţiile ieşenilor au fost catastrofale.

Sătul de o echipă care doar consumă bani, fără a avea rezultate, primarul Mihai Chirica a avut o intervenţie telefonică la Digi Sport, în care a criticat dur ce se întâmplă la Poli Iaşi.

Ce a spus Mihai Chirica?

*Mi-am respectat, în cea mai mare parte, promisiunile făcute către acest club, şi ei şi Consiliul Local. N-am niciun angajat la primărie care să aibă, în momentul de faţă, capacitatea de a antrena clubul Politehnica Iaşi. Clubul nu e înregistrat pe Consliul Local, deci trebuie să încercăm prin dialog să-i determinăm să facă ceva la club.

*Pot să spun că ultimul rezultat (Poli Iaşi - Voluntari, scor 0-2) mi-a stricat ziua faţă de multe alte probleme pe care le-am avut, nu o voi lăsa să treacă aşa neobservată.

*Eu aş vrea să văd o schimbare de ton. Cred că duhul blândeţii nu prea îşi mai are loc la clubul Politehnica Iaşi, se cam duce într-un „dolce far niente“ din partea tuturor. Un lot de 33 de jucători, dar nu prea ai de unde alege 11...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite